Brobygning

På ISH STX tilbyder vi et brobygningsforløb for elever, der gerne vil prøve en række fag fra STX i ugerne 43 til 49. orløbet er primært tilrettelagt for 9. og 10. klasses elever, men også 8. klasser er velkomne. Som et ekstra tiltag vil nuværende elever i hver pause koble sig på brobygningseleverne og vise dem skolen fra en mere elevorienteret vinkel, hvis de har lyst. Dette gør vi for at understrege, hvordan vi som et lille gymnasium har et stort fokus på elevtrivsel og det at skabe et trygt og velkommende læringsmiljø, hvor den enkelte elev ikke bliver glemt.

Hvem er vi?
.Vi er kendt for vores høje faglige løfteevne og store fokus på karrierelæring. Da vi er et lille gymnasium, har vi et stort fokus på at skabe nærvær og tillid mellem lærere og elever. Dette kan du læse mere om på vores hjemmeside under fanen Studielivet på ISH STX.  

Adresse og transport:
Gymnasiets adresse er Præstøgade 17, 2100 København Ø. Nærmeste S-togsstation er Nordhavn station, der ligger en 5 minutters gåtur fra gymnasiet.  

Praktiske oplysninger:
Eleverne skal medbringe: en computer, skriveredskaber (blyant eller kuglepen) og vinkelmåler. Frokost kan købes i lokalområdet eller medbringes.

Tilmelding:
Man kan tilmelde sig brobygning ved at udfylde nedenstående formular eller skrive personligt til optagelseskoordinator Mustafa Cevdet Bagci på mbagci@ish.dk. For hele klasser finder vi gerne alternative datoer.

Hvis der ikke er mindst 10 tilmeldte til en dato, så vil vi tilbyde en alternativ dato i stedet. 

Her er et eksempel på det skema, som eleverne vil møde på brobygningen. Der tages forbehold for, at fagene eller rækkefølgen kan ændre sig.