ISH STX Nyheder

ISHues December 2023

Første halvdel af skoleåret 23-24 er snart slut,dagene bliver kortere og kortere - og ISHues er klar til at sende jer på juleferie. Artiklerne er skrevet af elever fra alle tre årgange og handler om begivenheder fra skolen i perioden fra august til december. I kan altså bl.a. læse om idrætsdagen, 1.g’ernes studieretningsdage, 3.g'ernes studiepraktik og International Feast.

ISHues forår 2023

Skoleåret 22-23 er snart slut, eksaminer og årsprøver presser på - og
ISHues er klar til at sende jer på sommerferie. Artiklerne er skrevet af elever fra alle tre årgange og handler om begivenheder fra skolen i perioden december og frem til nu.

Kontraster

Billeder fra 1z billedkunstholdets kunstværker, som har arbejdet på malerier på lærreder til en fælles kunsthistorisk tidslinje, samt eksperimenteret med grafik i et linoleumstryk-projekt under emnet 'Kontraster'.

Europe at Work Spillet 2023

Mandag d. 23. januar afholdt hele ISH-STX Europe at work spillet på tværs af klasserne, hvor eleverne fik prøvet kræfter med EU's beslutningsprocesser.

Galla 2023

Tak til alle for en forrygende Galla med temaet James Bond.

ISH STX Orienteringsaften

Hør ledere, lærere og elever fortælle om at gå på ISH STX på vores VIRTUELLE ORIENTERINGSAFTEN onsdag d. 18. januar kl. 19.00!