Besøgsdage på ISH STX

Besøgsdage på ISH STX

VI AFHOLDER BESØGSDAGE I JANUAR OG FEBRUAR 2023 PÅ ISH STX!

Tilmelding til besøgsdage foregår ved mail med et ønske om dato og tidspunkt til koordinator for optagelse Mustafa Cevdet Bagci: mbagci@ish.dk. Du kan også kontakte Mustafa Bagci ved at ringe/sende en sms til 20723391.

Praktisk om besøgsdage

Når du tilmelder dig en besøgsdag, får du en bekræftelse på mail. Inden besøgsdagen vil du modtage en påmindelse. På selve besøgsdagen skal du møde du op i receptionen klokken 10.15 og melde din ankomst til sekretæren. Her vil en repræsentant fra ledelsen tage imod dig og følge dig op i den klasse, du skal følge indtil kl.13.55.

Under besøget vil du blive ledsaget af en elev fra klassen. Dagen afsluttes med en kort evaluering ved receptionen. Vores adresse er Præstøgade 17, 2100 København Ø ca. 550 m fra Nordhavn St.

Hvad er en besøgsdag?

En besøgsdag er for dig, der gerne vil prøve at være elev hos os. Her får du et indtryk af, hvordan det er at gå i gymnasiet, når du lukkes ind i hverdagen og bliver elev for en dag. Du vil i løbet af dagen følge en klasse og deres undervisning. På den måde får du oplevet stemningen på skolen og bliver klogere på fremtiden som gymnasieelev. Når du udfylder tilmeldingsblanketten, må du gerne under besked skrive, hvilken hverdag du ønsker at besøge ISH STX.